Het Natuur Speeleiland voor ruige rakkers.

Buiten spelen, een groot goed maar in onze huidige samenleving niet altijd even vanzelfsprekend meer. Bij het Natuur Speeleiland in Haarlem kan je jezelf helemaal uitleven in de speeltuin waar alles gemaakt is met en van natuurlijke producten.

IMG_4063
Het Natuur Speeleiland

Aan de Veerplas in Haarlem ligt het ruime Natuur Speeleiland. Je wordt als ruige rakker welkom geheten zodra je de blauwe container door wandelt. Onbeperkt limonade en onbeperkt speelplezier. Er is ontzettend veel te beleven. Je kan hutten bouwen van pallets en autobanden, er is een vlindertuin en midgetgolfbaan.

In de modderkeuken worden de heerlijkste moddersoepjes en grassalades bereid. In het restaurantgedeelte worden de gerechten geserveerd en geniet je van het uitzicht op de moestuin.

Er staat een van pallets gemaakte dubbele glijbaan, een van hout en touw gemaakte schommel en een ware apenkooi. Kortom, de kinderen kunnen helemaal los. Op de klimwand kun je van wand naar wand klimmen, het bandenparcours is geschikt voor goede springers. Ondertussen kan je genieten van de natuur waar je middenin zit, overal prachtige bloemen, bomen en beestjes.

Kosten: €7,50 per kind vanaf 4 jaar, €2,95 per kind tussen 1-3 jaar, volwassenen zijn gratis.

Extra gaaf voor de kleintjes, als ze uitgespeeld zijn en je op huis aan gaat krijgen ze een gepersonaliseerd ‘Ruige Rakker Diploma’. In vakanties worden vaak extra evenementen georganiseerd zoals Lego Natuurlijk en Outdoor Lasergamen.

Leuk weetje: op 15 juni organiseert Kickzy in samenwerking met het Natuur Speeleiland het ‘BUITEN GEWOON Kinderfestival’ bij Camping de Lakens in Bloemendaal.

IMG_4281
De flyer van het ‘BUITEN GEWOON Kinderfestival’

Van 12.00-20.00 uur is er van alles te beleven, muziek, activiteiten voor kinderen in alle leeftijden. Van lego bouwen en breakdance tot een modderlab en silent disco. Check hier de site.

Naast het Natuur Speeleiland vind je het Veerkwartier waar je zelf kunt genieten van een kop koffie of iets anders lekkers. Een heerlijke plek in Haarlem.

Ben jij al eens bij het Natuurspeeleiland geweest? Tips voor andere leuke plekken zijn altijd welkom!

Liefs

M.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

Maak je eigen website aan bij WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: