Purpuz Planner

De Purpuz Planner is by far de leukste, fijnste en beste agenda die ik ooit had. Het is namelijk niet zomaar een agenda. De agenda helpt je zorgvuldig in stappen om jouw doelen te formuleren en stimuleert je deze te plannen.

Ik koos zelf voor de grijze variant, een stoere agenda met ongeveer de grootte van een Ipad. De dagen staan als kolommen in de agenda, ideaal voor verschillende afspraken op een dag. Ik ben gek op schrijven dus een papieren agenda is voor mij een must.

Elke week staat er een quote die inspireert en kan je jouw to do lijstje van privé en werk invullen. Er is iedere week ruimte voor een tekening, schrijfsel of foto. Dagelijks kun je doelen stellen. Onder aan alle dagen kun je successen noteren en ontwikkelpunten.

De Purpuz Planner helpt mij de dingen te plannen die er het snelst bij in schieten als ik veel afspraken heb en het overzicht dreig kwijt te raken. Het biedt structuur en houvast.

Voorin de agenda wordt in 9 stappen een plan gemaakt om van jouw droom een gepland doel te maken. Het helpt hoofdzaken van bijzaken te scheiden waardoor je al snel een doel kunt formuleren. Wat is nu echt belangrijk? Wat is jouw doel?

Purpuz Planner

Na elke maand evalueer je de voortgang van het doel. Wat heb je bereikt? Waar kan je nog vooruitgang boeken? Het structureert je plannen en houdt je actief.

Mijn doel is bewust tijd nemen voor mijzelf, los van werk of de kinderen. Dit is niet altijd makkelijk te plannen maar niet onmogelijk. Soms is het bewust te zijn van jouw doel al een stap op zich waardoor je meer regie pakt over jouw leven.

IMG_4286
Mijn Purpuz Planner ziet er inmiddels zo uit.

Ik had vooraf niet gedacht dat de Purpuz Planner mij zou ondersteunen in het kiezen van mijn eigen richting. Daarnaast heeft het mij geholpen wat meer los te kunnen laten. In de eerste week zat er onderin mijn tas nog een appel die ik over het hoofd zag waar die vlek dus door komt. Ook heeft Sophie haar tekenkunsten met groene pen erop losgelaten. Maar het gaat om de inhoud!

Werk jij met een agenda? Digitaal of op papier? Ken je de Purpuz Planner?

Liefs,

M.

Een gedachte over “Purpuz Planner

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

Maak je eigen website aan bij WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: