Hoera Milan is 4!

De tijd vliegt, je moet echt nu genieten het gaat allemaal zo snel, voordat je het weet gaan ze op kamers… Die laatste is natuurlijk een beetje overtrokken maar jemig wat gaat het hard. 4 jaar is onze kleine vriend geworden vandaag.

Alsof het gister was dat ik de meneer belde die net klaar was met voetbal omdat de pijnen toch wel steeds wat erger werden en ik er niet doorgeen kon wandelen.

Alsof het gister was dat ik met mijn enorme buik stond te wachten in de hal van het ziekenhuis tot we aan de beurt waren en de meneer grapte dat hij het wel zwaar had en er dus even bij ging zitten. Hilarisch, vooral omdat de zuster die net voorbij liep naar hem snauwde dat hij niet degene was die het zwaar had.

Alsof het gister was dat ik met 5 cm ontsluiting vroeg of we Maxicosi wel meehadden waarop de meneer nog even snel heen en weer is gereden om hem op te pikken.

Alsof het gister was dat ik de gyneacoloog negeerde die aan het eind van mijn bed zat en tegen de meneer zei dat hij maar even moest regelen dat ik op kon voor een keizersnede omdat ik weigerde verder te bevallen. En de gynaecoloog hierop zei dat ik haar ook best kon aanspreken maar dat ik toch nog even vol moest houden.

Alsof het gister was dat toen ik eenmaal mocht, de baby in vier persweeen werd geboren. Een jongen, 4320 gram schoon aan de haak. Milan Hoover Dragolsav. Hoover naar de meneer, Dragoslav naar mijn Servische komaf.

Vandaag, 4 jaar verder. Een stoere vrolijke eigenwijze onderzoekende sociale fietsende bijna-schoolgaande knuffelende jongen. Dol op auto’s, brandweer, politie eigelijk alles wat wielen heeft. Ik ben vreselijk trots! Vandaag vieren wij jouw verjaardag met een fantastische brandweerman Sam taart, familie, vrienden en cadeautjes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

Maak je eigen website aan bij WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: