Het Puntjesgesprek

Tot 16 januari jongstleden was ik van het gegeven ‘Puntjesgesprek’ niet op de hoogte. Maar tijdens onze kennismaking bij ’t Oude Slot kwam het ter sprake. We kregen uiteraard eerst een rondleiding over het prachtige terrein, het kapelletje, en het terras. Binnen vervolgden we onze weg door de ruimte waar, als het heel slecht weer is, de ceremonie kan plaatsvinden. Ook bekeken we de bovenverdieping van ’t Oude Slot.

Luchtfoto

Na de uitgebreide tour, gingen we om de tafel. De mogelijkheden bespreken, hoe ziet zo’n hele dag er nu eigenlijk uit? En toe popte het woord op, jullie hoeven nu nog geen besluiten te nemen. Twee maanden vooraf plannen we een ‘Puntjesgesprek’. Ja, ik dacht het ook, ‘een wat?’. Het blijkt een gesprek te zijn waarbij je, logischerwijs, alle puntjes op de i zet. Welke drankjes, taart, champagne of prosecco, welk diner en hoe verloopt het programma in tijd. En naast het ja-woord zal de belangrijkste vraag zijn: binnen of buiten trouwen?

Vandaag hebben we het ‘Puntjesgesprek’. Ik ben benieuwd! Wij hebben, I know vreselijk dat spreken in de ‘wij’-vorm maar in dit geval is het echt zo, in grote lijnen helder wat we willen. Nu gaan we morgen horen of het ook gaat lukken.

Zijn jullie getrouwd en op welke locatie?

Liefs,

M.

 

Een gedachte over “Het Puntjesgesprek

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

Maak je eigen website aan bij WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: